Vstopite v svet neverjetnih pustolovščin z izjemnim Konus EXPLO 10×25 daljnogledom. Ti daljnogledi so popolna kombinacija zmogljivosti, prenosljivosti in kakovosti slike, ki vas bo osupnila ob vsakem pogledu. Zasnovani z lahkim in trpežnim ohišjem so pripravljeni na vsakršno raziskovanje. Ne glede na to, ali se odpravljate na pohod v gore ali opazujete divje živali v naravi, lahko zanesljivo računate na Konus EXPLO. S centralnim fokusom lahko enostavno prilagajate obe leči hkrati, kar vam omogoča, da hitro in natančno osredotočite na želeni predmet. Poleg tega so optične leče prevlečene s posebno rubinasto prevleko, ki zagotavlja izjemno jasnost slike in zmanjšuje bleščanje, tudi v najzahtevnejših svetlobnih pogojih. S 10-kratno povečavo lahko brez težav odkrijete najmanjše podrobnosti in uživate v izjemno natančnih slikah, ki vam jih ponuja Konus EXPLO. Dodatno je gumijasto ohišje, ki zagotavlja trden oprijem in dodatno zaščito pred udarci ter omogoča udobno uporabo tudi v različnih vremenskih razmerah.
Vsak daljnogled Konus EXPLO 10×25 je pakiran v posebno embalažo, ki ščiti vašo opremo med shranjevanjem in prevozom, tako da lahko brezskrbno uživate v vaših dogodivščinah.
Začnite odkrivati svet na nov način z Konus EXPLO 10×25 daljnogledom in doživite nepozabne trenutke v popolnosti optične izkušnje!