Diabole Cutter 5,5 mm: Ko gre za streljanje z zračno puško, je izbira pravega streliva ključnega pomena. Vsak strel mora biti natančen, vsak rezultat zanesljiv. Diaboli Cutter 5,5 mm, ki jih proizvaja priznani brazilski proizvajalec Rifle Airgun Ammunition, so zasnovani tako, da izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti in zmogljivosti. Ti diaboli so idealni za strelce, ki iščejo optimalno razmerje med stroški in koristmi, brez kompromisov glede natančnosti in kakovosti. Diaboli Cutter 5,5 mm so izdelani z natančnostjo, ki zagotavlja doslednost vsakega posameznega kosa. Vsak diabol je skrbno oblikovan iz vrhunskih materialov, kar zagotavlja optimalno težo in ravnovesje. S težo 1,07 gramov (16,51 grainov) ti peleti zagotavljajo stabilen let in izjemno natančnost pri vsakem strelu. Ta doslednost je ključna za doseganje vrhunskih rezultatov, ne glede na to, ali streljate v prostem času ali na tekmovanjih.
Wadcutter oblika za popolno natančnost: Posebnost diabol Cutter 5,5 mm je njihova wadcutter oblika glave. Ta zasnova je posebej ustvarjena za rezanje čistih in ostrih lukenj v papirnate tarče, kar močno olajša točkovanje. Na tekmovanjih, kjer vsak milimeter šteje, je natančno točkovanje bistvenega pomena. Wadcutter oblika zagotavlja, da so rezultati vaših strelov vedno jasni in natančni, kar vam omogoča, da izboljšate svoje strelske sposobnosti in dosežete najboljše možne rezultate.
Primerni za tekmovanja in rekreativno streljanje: Diaboli Cutter 5,5 mm so idealni za vse vrste strelcev, od rekreativnih do tekmovalnih. Njihova visoka natančnost in doslednost so popolne za strelske vadbe, treninge in tekmovanja. Ti peleti omogočajo optimalno zmogljivost, ne glede na pogoje streljanja, kar je ključnega pomena za strelce, ki želijo doseči vrhunske rezultate.
Rifle Airgun Ammunition je že več kot 30 let vodilni proizvajalec vrhunskega streliva, specializiranega za olimpijska tekmovanja. Njihovi izdelki so preizkušeni in odobreni s strani najboljših proizvajalcev orožja ter jih uporabljajo najuspešnejši strelci po vsem svetu. Peleti Rifle Cutter 5,5 mm prinašajo to bogato dediščino in strokovno znanje v vsak posamezni kos.