KonusRange-2 10×42. Daljnogled z laserskim merilnikom razdalj. Z daljnogledom Konus KonusRange-2 10×42 z integriranim laserskim merilnikom razdalj boste odkrili povsem novo dimenzijo opazovanja narave in merjenja razdalj. Ta izjemni optično-elektronski instrument združuje funkcije daljnogleda, merilnika razdalj in merilnika hitrosti, kar vam omogoča natančne meritve tako stacionarnih kot premikajočih se objektov.

Glavne Značilnosti: Vgrajen laserski merilnik razdalj. Natančno merjenje razdalj od 5 do 1200 metrov z napako merjenja le 1 meter. Možnost opravljanja 8 različnih meritev. Vključuje merjenje hitrosti, razdalje, kota, višine in skeniranje. Vodoodporen in odporen na udarce. Trpežno ohišje z mehkim premazom za udoben oprijem tudi z mokrimi rokami.
Polnjen z dušikom. Preprečuje rosenje leč, kar zagotavlja jasno sliko v vseh vremenskih pogojih. Večplastno prevlečena optika. Zagotavlja vrhunsko svetlost in ostrino slike.
Lahka in kompaktna zasnova. Tehta le 830 gramov, kar omogoča enostavno prenašanje in uporabo.

KonusRange-2 je zasnovan za vse, ki potrebujejo zanesljiv in natančen instrument za merjenje razdalj in hitrosti. Z 10×42 povečavo omogoča podroben pogled na oddaljene objekte, medtem ko vam vgrajeni laserski merilnik razdalj omogoča merjenje razdalje med 5 in 1200 metri. Ena sama CR2 baterija omogoča do 3000 meritev, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in zanesljivost na terenu. Daljnogled je izdelan iz trpežne vodoodporne plastike z mehkim premazom, ki omogoča udoben oprijem tudi v mokrih razmerah. Elektronsko-optični deli so zaščiteni pred vremenskimi vplivi, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo naprave. LCD zaslon prikazuje podatke z zelo tankimi črtami, ki ne zakrivajo cilja, kar omogoča enostavno branje in interpretacijo informacij.

Merilni Načini:
1. Meri razdaljo do objekta.
2. Pokaže razdaljo do objekta, ki je najprej viden.
3. Omogoča meritve v meglenih razmerah.
4. Izračuna razdaljo in kot do objekta.
5. Prikazuje linearno razdaljo med vami in objektom.
6. Prikazuje višino objekta, če je ta višji od vas.
7. Izračuna hitrost premikajočega se cilja (v km/h ali M/H).
8. Prikazuje zaporedne razdalje do ciljev do največ 20 meritev.

Zaključek
Daljnogled Konus KonusRange-2 10×42 z laserskim merilnikom razdalj je idealen spremljevalec za lovce, pohodnike, opazovalce narave in športne strelce. Njegova natančnost, zanesljivost in vsestranskost vam omogočajo, da dosežete nove višine pri vaših aktivnostih na prostem. Ne glede na to, ali potrebujete natančne meritve razdalj, hitrosti ali kota, Konus KonusRange-2 je vaša najboljša izbira za vse pogoje in situacije.