Lokostrel MK-50A2/5PL: Odkrijte moč in eleganco streljanja kakor tudi zabavo za vso družino. Lokostrel MK-50A2/5PL je rezultat dolgoletnih raziskav, inovacij ter strastnega prizadevanja za ustvarjanje najboljšega orodja za streljanje z lokom. Izdelan je iz najkakovostnejših materialov, ki zagotavljajo trajnost, zanesljivost in vrhunsko natančnost pri vsakem strelu.
Oblikovanje tega lokostrela je čista umetnost. Z elegantnimi linijami, izvrstnimi detajli in premišljeno ergonomijo je Lokostrel MK-50A2/5PL prava paša za oči ter udoben in enostaven za uporabo. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen lokostrelec, boste navdušeni nad njegovo uporabnostjo in učinkovitostjo.
Tehnične lastnosti Lokostrela MK-50A2/5PL vključujejo: Izjemno močno in stabilno konstrukcijo, ki zagotavlja natančnost in doslednost pri vsakem strelu. Zmogljivostne tetive, ki omogočajo hitro in tiho sprožitev. Natančen merilni sistem za lažje ciljanje in dosego želenih rezultatov.

Naj opozorimo, da je uporaba tega orožja namenjena izključno športnim in rekreacijskim aktivnostim ter je treba upoštevati vsa varnostna navodila in zakonske predpise. Ta lokostrel ni igrača. Pri spletnem nakupu je potrebna osebna izkaznica s katro izkazujete polnoletnost.