Konuspy-11 – Vrhunski nočni monokular za jasen pogled v temi. Vstopite v svet neomejenih opazovanj ponoči s Konuspy-11, nočnim daljnogledom, ki spreminja pravila igre. S kompaktno obliko, ki meri 18×13,5 cm in tehta slabega pol kilograma, Konuspy-11 ponuja edinstveno kombinacijo zmogljivosti in prenosljivosti. S povečavami 3x-4,5x-6x in digitalnim zoomom, Konuspy-11 zagotavlja izjemno jasen pogled na razdalji od 2 do 200 metrov. Objektiv s premerom 32 mm poskrbi za odlično svetlobno prepustnost, omogočajoč vam, da z lahkoto raziskujete nočno nebo ali opazujete divjad.
Odkrijte možnosti s fotoaparatom in funkcijo snemanja videoposnetkov, ki ju nudi Konuspy-11. Z notranjim pomnilniškim prostorom 8GB SD-kartice lahko brez težav shranite vaše najboljše trenutke in nepozabne izkušnje. Oblečen v ovoj iz kakovostne gume, Konuspy-11 ni le izjemno vzdržljiv, ampak tudi prijeten za rokovanje. S priloženim pasom in ohišjem ga lahko varno nosite kamor koli, medtem ko je pritrditev na stojalo za trdno oporo le še pika na i.
Z ločljivostjo slike 640×480 slikovnih pik boste doživeli izjemno podrobne vizualne posnetke. S težo le 430 gramov je Konuspy-11 neverjetno lahek, kar omogoča dolgotrajno opazovanje brez nepotrebnega napora. Zahvaljujoč vključenemu filtru za dnevno vizijo, je Konuspy-11 prilagojen za uporabo tako podnevi kot ponoči, kar omogoča, da je vaš zvesti spremljevalec ne glede na svetlobne pogoje.
Odkrijte skrivnosti noči s Konuspy-11. Pripeljite svoje opazovanje na naslednjo raven in doživite nove dimenzije sveta okoli sebe. Konuspy-11 – Vaš vstop v nočno raziskovanje.