Konuspy-13 – Revolucionarni digitalni daljnogled za nočno gledanje. Vstopite v novo obdobje opazovanja s Konuspy-13, pravo evolucijo našega izjemno uspešnega daljnogleda za nočno gledanje Konuspy – 11. Ta izjemno zmogljiv digitalni daljnogled je oblikovan s ciljem zagotoviti vrhunsko moč in izboljšano vizualno kakovost, ki presega pričakovanja. Konuspy-13 se ponaša z močjo povečave od 3,6x do 10,8x, s sistemom digitalnega zooma, kar zagotavlja izjemno natančnost pri opazovanju na različnih razdaljah. S svojo ločljivostjo 1920×1080 slikovnih pik omogoča izjemno jasne in detajlne slike, ne glede na svetlobne pogoje. Ena od ključnih prednosti Konuspy-13 je njegova vsestranskost. Primeren je tako za dnevno kot nočno uporabo, omogoča pa tudi enostavno fotografiranje in snemanje videoposnetkov. Ne glede na to, ali ste ljubitelj narave, športni navdušenec ali ljubitelj opazovanja živalskega sveta, bo Konuspy-13 izpolnil vaša pričakovanja.
Kot dodaten bonus je Konuspy-13 opremljen z velikodušno 64 GB SD-kartico, ki omogoča shranjevanje vaših najljubših posnetkov. Za dodatno udobje in varnost pa so priloženi trak in etui. Z gumijastim ohišjem, nastavkom za stativ in filtrom za dnevno svetlobo je Konuspy-13 popoln spremljevalec za vse vaše avanture.
Z delovanjem na 8 kosov AA baterij Konuspy-13 ponuja impresivno življenjsko dobo.
Z Konuspy-13 ne boste zgolj opazovali – doživljali boste. Pridobite svoj daljnogled še danes in odkrijte svet v novi dimenziji!