Eleganten in praktičen: Damski nož model 18168 za vašo torbico. Iščete popolno združitev stila in praktičnosti? Predstavljamo vam eleganten dodatek za vašo torbico, ki vam bo vedno pri roki, ko ga boste potrebovali. Z izjemno tankim in elegantnim dizajnom, ki se brez težav prilega v vsako torbico, je ta nož popoln sopotnik za vsako damo. Ne glede na to, ali ste v mestu ali na poti v naravi, boste vedno imeli pri roki orodje, ki vam bo pomagalo premagati vsakodnevne izzive.
Model 18168 ni le lep na pogled, ampak je tudi izjemno funkcionalen. Z ostrim in vzdržljivim rezilom dolžine 60 mm in celotno dolžino 150 mm ter ergonomsko oblikovanim ročajem vam zagotavlja udobno in varno uporabo, ne glede na situacijo. Ob teži 80 gramov in preklopni dolžini 83 mm je idealen spremljevalec.
Bodite pripravljeni na vsak izziv, ki vam ga prinaša življenje, s tem elegantnim damskega noža modela 18168. Dodajte ga v svojo torbico in odkrijte, kako lahko stil in praktičnost združita moči v vaši vsakdanji rutini.