Preklopni nož za vsakdanje izzive v sivo maskirni barvi! Ali si predstavljate preklopni nož, ki je pripravljen na vsak izziv? Mod. 18575 je pravi odgovor! Zasnovan v sivo maskirni barvi, je ta nož pripravljen na vse, kar vam življenje prinese. Kaj naredi model 18575 tako poseben? Začnimo s konico za razbijanje stekel. Ta ključna funkcija lahko pride prav v primeru nesreče, saj vam omogoča, da hitro in varno razbijete steklo, če je to potrebno za vašo rešitev ali reševanje drugih. Poleg tega je nož opremljen z rezilom za rezanje varnostnega pasu. Ta funkcija je še posebej pomembna v nujnih primerih, saj vam omogoča hitro sprostitev, če ste ujeti v vozilu ali če morate pomagati drugim pri reševanju. Da bi zagotovili varnost in preprečili neželeno zapiranje, ima nož vgrajeno varovalo. To pomeni, da ga lahko uporabljate s popolnim zaupanjem, saj veste, da bo ostal varen in zavarovan, dokler ga boste uporabljali. Nož ima tudi možnost enoročnega odpiranja, kar omogoča hitro in enostavno uporabo, tudi ko imate zasedene roke. S tem boste vedno pripravljeni na vsako situacijo, ki se vam lahko pripeti.
In kot dodaten bonus, ima tudi sponko za pas. Ta praktična funkcija vam omogoča, da nož vedno nosite pri roki, pričvrščen na vaš pas, tako da je vedno pripravljen, ko ga potrebujete.
Torej, če iščete preklopni nož, ki je pripravljen na vse, kar vam življenje prinese, potem je preklopni nož mod. 18575 prava izbira za vas. Ne čakajte več, dodajte ga svoji zbirki že danes in se pripravite na vsakdanje izzive!