Za vse strastne strelce in lovce je tu strelni daljnogled Konus Armada 4-16×50, ki postavlja nove standarde v svetu optike za natančno merjenje in neprekosljivo izkušnjo pri streljanju. S tem strelnim daljnogledom se bo vaša strelska izkušnja povzpela na novo raven, ne glede na to, ali se ukvarjate s streljanjem na dolge razdalje ali lovite divjad v naravi. Zmogljivost in natančnost tega daljnogleda sta resnično impresivni. Z povečavo med 4x in 16x ter premerom 50 mm objektiva vam Konus Armada omogoča jasen in oster pogled na tarčo ali divjad, tudi na velike razdalje. Ne glede na vremenske razmere ali svetlobne pogoje, bo popolnoma večplastno prevlečena optika poskrbela, da bo vaša slika vedno svetla, jasna in ostro definirana.
Inovativni sistem za paralakso, za katerega je značilna ekskluzivna in patentirana tehnologija, omogoča neprekosljivo natančnost merjenja razdalje do tarče. S tem boste lahko brez težav prilagodili svoj strelski pristop glede na razdaljo in dosegli izjemne rezultate. Poleg tega daljnogled Konus Armada 4-16×50 ponuja številne profesionalne funkcije, ki olajšajo vašo izkušnjo streljanja. Osvetljen križ, ki omogoča streljanje tudi v slabih svetlobnih razmerah je v modri ali rdeči barvi.
Z izjemno vzdržljivo konstrukcijo, odporno proti vodi, udarcem in megli, je Konus Armada daljnogled, ki mu lahko zaupate v vsakem okolju in v vsakem vremenu. Zanesite se na svoje strelske sposobnosti in se prepustite vrhunski optiki, ki vam jo ponuja Konus Armada 4-16×50.