Napredna Optika Bushnell® Engage™: Kvaliteta, jasna slika in natančnost za najboljši strelski učinek. Bushnell®, priznana znamka za optične naprave, vam predstavlja najnovejšo evolucijo v svetu optike – strelski daljnogled Engage™. Z vsemi novimi funkcijami in tehnološkimi inovacijami je Engage™ daljnogled prava izbira za vse strastne strelce, ki si želijo izjemno jasne slike, prefinjeno natančnost in preprosto uporabo.

Ena izmed ključnih lastnosti Engage™ daljnogleda je vsekakor Deploy™ MOA križ. Ta inovativni križ vključuje 1-MOA oznake za levo-desno korekcijo in korekcijo višine, kar omogoča izjemno natančno nastavljanje strela tudi ob vplivu vetra. Križ je primeren tako za kratke kot tudi srednje razdalje, kar pomeni, da boste lahko zanesljivo zadeli tarče na različnih oddaljenostih.

Nastavljanje daljnogleda je enostavno kot še nikoli, saj je za to poskrbel Toolless Locking Turret (TLT) sistem. Ta inovativna funkcija omogoča uporabnikom, da opravijo potrebne nastavitve brez dodatnih orodij. Poleg tega omogoča TLT sistem tudi preprosto ponastavitev na začetne nastavitve. Nikoli več ne boste zapravljali časa za iskanje pravih orodij, namesto tega boste svoj čas namenili streljanju in doseganju boljših rezultatov.

Model Engage™ 6-18×50 je posebej primeren za lovce na dolge razdalje. S kar 18-kratno povečavo in veliko 50-milimetrsko vhodno lečo boste dosegli izjemno svetle in ostre slike, tudi pri visokih povečavah. Popolnoma večplastno premazane leče omogočajo boljši prenos svetlobe ter visok kontrast slike, kar pripomore k izjemno jasnemu prikazu tarč.

Deploy™ MOA križ je združljiv z različnimi kalibri, kar povečuje vsestranskost tega daljnogleda. Tanko oblikovana mrežica omogoča, da ne zakriva tarče, hkrati pa oznake MOA pomagajo pri prilagajanju za vetrne vplive in korekciji višine. S tem boste lažje kompenzirali dejavnike, kot so veter in padec strela.

Skupaj povedano, daljnogled Engage™ zagotavlja izjemno jasnost in vrhunsko kakovost izdelka, kar ga uvršča med najboljše v svojem razredu. Z naprednimi funkcijami, kot so Deploy™ MOA križ in TLT sistem, ta daljnogled ponuja izjemen nivo natančnosti in zmogljivosti za različne strelske situacije, še posebej za strele na večje razdalje. S tem daljnogledom boste dosegli svoj najboljši strelski učinek in presegli svoja pričakovanja.