Vrhunski strelni daljnogled s spremenljivo povečavo in Multi-X križem. Odkrijte natančnost in kvaliteto. V svetu streljanja in lova, kjer vsak trenutek in vsak strel štejeta, je ključno imeti opremo, na katero se lahko zanesemo. Predstavljamo vam vrhunski strelni daljnogled, ki se ne postavlja le kot preprosta oprema, temveč kot zaveznik za dosego izjemne natančnosti in osupljive kvalitete. Njegova izjemna sposobnost natančnosti izhaja iz inovativne stranske nastavitve paralakse, ki omogoča prilagajanje fokusa križa od 10 metrov do neskončnosti. To pomeni, da lahko dosežete neprekosljivo natančnost, ne da bi premaknili pogled s cilja. Sistem omogoča popolno poravnavo fokusa na križu, ne glede na razdaljo cilja, kar je ključno za izredno precizne strele. Klasični Multi-X križ je oblikovan za hitro osvajanje ciljev in natančno merjenje. Njegovo preprosto, a učinkovito oblikovanje olajša izbira in osredotočanje na tarčo. Hkrati pa popolnoma prevlečena optika z neverjetnimi 91% prenosom svetlobe zagotavlja svetle in visoko kontrastne slike, ne glede na svetlobne pogoje. Ta daljnogled vas nikoli ne bo pustil na cedilu, saj je 100% vodoodporen, odporen na meglo in udarce. Suhi dušik, ki ga vsebuje, preprečuje vsakršno notranje meglenje in ohranja sliko vedno jasno.
Daljnogled je zgrajen na trpežni enodelni tubi z vgrajeno podlago, kar zagotavlja stabilnost in zanesljivost v vsakem trenutku. Natančne prilagoditve vetra in višine, ki jih omogočajo ¼ MOA prstne nastavitve, so ključnega pomena za natančne strele na različnih razdaljah. Hitro-fokusna očesna leča omogoča hitro in enostavno prilagajanje ostrenja, da vedno ohranite jasen pogled na cilj.
Ta izjemen daljnogled, izdelan v Južni Koreji s tradicijo kakovosti, ponuja vsestranskost, trajnost in enostavnost uporabe. Ne glede na to, ali ste strasten lovec ali predan športni strelec, Visokozmogljiv strelni daljnogled vas bo opremil za izredne dosežke. Zagotovite si svoj daljnogled še danes in se dvignite na višjo raven natančnosti in jasnosti pri vsakem strelu.