Odkrijte novo dimenzijo streljanja z strelnim daljnogledom KonusPro 275 3-9×40. Za vse strastne lovce, ki iščete vrhunsko kakovost, natančnost in zanesljivost pri streljanju, je tu prava rešitev – Daljnogled KonusPro 275. Zasnovan z mislijo na najzahtevnejše uporabnike, ta daljnogled postavlja nove standarde v svetu streljanja.
Vsevremenska odpornost: Ta daljnogled je vodoodporen, meglo odporen in odporen proti udarcem, kar zagotavlja kristalno jasno sliko in brezhibno delovanje v vseh vremenskih razmerah. Ne glede na to, ali ste na lovu v dežju, megli ali soncu, vam bo KonusPro 275 vedno zagotovil zanesljivo zmogljivost. Polnjen z dušikom, ta daljnogled preprečuje notranjo meglenost, kar zagotavlja oster in jasen pogled tudi ob ekstremnih temperaturnih spremembah. Vaš pogled ne bo nikoli oviran zaradi meglice ali vlage.
Odobren za uporabo z zračnimi puškami z energijo do 7,5 joulov, KonusPro 275 zagotavlja izjemno natančnost in zanesljivost za ljubitelje streljanja z zračnimi puškami. Ne glede na to, ali se ukvarjate s tekmovanji ali zgolj uživate v streljanju, ta daljnogled je idealen spremljevalec.
Kristalno čiste slika: Večplastno prevlečene leče omogočajo izjemno prenos svetlobe in kristalno čisto sliko, ki vam omogoča natančno ciljanje tudi v slabih svetlobnih pogojih. Ne zamudite nobenega podrobnosti v svojem vidnem polju. Natančne nastavitve: vetrovno in vertikalno prilagajanje lahko hitro in natančno prilagodite daljnogled vašim željam in potrebam. Brez potrebe po posebnih orodjih ali strokovnem znanju, enostavno prilagodite daljnogled v trenutku. Zgrajen iz enega kosa, ta daljnogled zagotavlja izjemno trdnost in stabilnost, ohranjajoč natančnost tudi v najzahtevnejših terenih. Ne glede na to, kje se odpravljate na lov ali streljanje, veste, da vam bo KonusPro 275 zvesto služil. S KonusPro 275 strelnim daljnogledom odkrijte novo raven natančnosti, zmogljivosti in zanesljivosti pri streljanju. Ne glede na vaše cilje in izzive, ta daljnogled vam bo omogočil, da jih dosežete s samozavestjo in natančnostjo, ki jo zaslužite.