Končno, popolna rešitev za natančno streljanje na dolge razdalje! Pozdravljen, strastni strelec! Ali si želite izboljšati svoje streljanje na dolge razdalje? KonusPro 550 3-9×40 IR je odgovor na vaše želje! S tem izjemnim daljnogledom boste odpravili vse dvome in postali pravi mojster dolgega streljanja.
Pa poglejmo, kaj vse ponuja: KonusPro 550 3-9×40 IR je opremljen z ekskluzivnim balističnim križem, ki omogoča natančno merjenje odmikov za streljanje na razdalje do 550 jardov. S sistemom referenčnih črt boste lahko izbrali točno mesto za ciljanje, ne glede na razdaljo. Dvojno osvetljen center križa: Ne glede na to, ali streljate v temnih razmerah ali v mraku, bo dvojni osvetljeni rdeči in modri center križa zagotovil, da boste imeli popolno vidljivost in ciljno točnost. Križ je graviran na steklu, kar zagotavlja trajnost in odpornost na udarce. Optika je večplastno premazana, kar zagotavlja jasne in svetle slike, tudi v zahtevnih pogojih. Vodotesen, proti megli, odporen proti udarcem: Ne glede na vreme ali teren, KonusPro 550 3-9×40 IR bo z vami. Odporen proti odboju težkih kalibrov: Ta križ je zasnovan tako, da vzdrži tudi najmočnejše trke, ohranja natančnost in celovitost, ne glede na uporabljeni kaliber. Nastavitve vetra in višine lahko enostavno prilagodite, da kompenzirate za okoljske dejavnike in trajectorijo krogle. Vključuje baterijo CR2032 za osvetlitev, tako da lahko uživate v popolnem streljanju v vseh pogojih. V kompletu prejmete tudi zaščitne pokrove za leče in krpo za čiščenje leč, kar olajša vzdrževanje in varovanje.
Zaživite svoje sanje streljanja na dolge razdalje z KonusPro 550 3-9×40 IR! Ne odlašajte, temveč naročite zdaj in postanite pravi mojster streljanja na daljavo! Primerno za uporabo z zračnimi puškami, ki proizvajajo do 7,5 džulov energije ali manj.