Odlična strelski partner: Konus KONUSPRO-550 3-9X40 V svetu lova in streljanja, je ključ do uspeha jasen cilj in natančnost. Zdaj predstavljamo strelni daljnogled, ki bo vaše strelske izkušnje ponesel na višjo raven – Konus KONUSPRO-550 3-9X40. Ta inovativen daljnogled, oblikovan s ciljem zagotoviti natančnost na daljše razdalje, predstavlja popolno orodje za vsakega zahtevnega strelca. Eden izmed najpomembnejših elementov tega daljnogleda je vsekakor njegov edinstven križ. Gre za graviran križ 550, zasnovan posebej za balistične namene. S svojimi več točkami za merjenje razdalj, ki temeljijo na priljubljenih nabojih, vam omogoča natančno merjenje na razdaljah do 550 metrov. Lateralne črtice na križu pa vam nudijo kompenzacijo v primeru močnih prečnih vetrov, kar pomeni, da boste kos tudi najzahtevnejšim razmeram.
Izjemne tehnične specifikacije: Daljnogled se ponaša z vodotesno, meglo in udarno odporno konstrukcijo, kar pomeni, da je pripravljen na soočanje z različnimi vremenskimi pogoji. Večslojni premaz stekel zagotavlja jasno sliko, medtem ko je prilagajanje enostavno s prsti, z značilnimi kliki na 1/4 M.O.A. za precizne nastavitve.
Konus KONUSPRO-550 3-9X40 je ne le zmogljiv, ampak tudi odlična vrednost za vaš denar. Nudi 2-letno garancijo, kar dodatno potrjuje zanesljivost in trajnost tega daljnogleda.
Če iščete daljnogled, ki združuje inovativnost, zanesljivost ter odlično vrednost za denar, potem je Konus KONUSPRO-550 3-9X40 prava izbira. Povečava, jasnost slike in balistični križ se združijo v popolnem strelskem partnerju za vaše avanture na strelišču ali v naravi. Ne dovolite, da vam cilji ostanejo neosvojeni. Zgrabite Konus KONUSPRO-550 3-9X40 in presežite svoje strelske meje!