Browning X Blade II – Moč in natančnost v enem strelu. V svetu športnega streljanja in lova ni nič pomembnejšega od zanesljive in zmogljive zračne puške. In prav to ponuja Browning X Blade II – moč, natančnost ter zanesljivost, ki bodo navdušile tako izkušene strelce kot tudi začetnike. Ta čudovita zračna puška združuje te lastnosti na način, ki vas bo popolnoma prevzel. Browning je ime, ki ga pozna vsak, ki je kdaj držal orožje v rokah. Z njihovo dolgoletno zgodovino kakovosti in inovacij seveda pričakujemo le najboljše. In Browning X Blade II to pričakovanje več kot izpolni. Ena izmed ključnih značilnosti te puške je njen izjemno visok hitrost izstrelka. S hitrostjo 275 metrov na sekundo bo tarča dobesedno ‘zagotovo zadeta’. Vendar pa moč sama po sebi ni dovolj. Browning je poskrbel, da je puška tudi neverjetno natančna. To pomeni, da se boste z njo lahko pomerili z najtežjimi izzivi na strelskem polju. Poleg moči in natančnosti je Browning X Blade II tudi izjemno vsestranska puška. Opremljena z režo za namestitev daljnogleda ali rdeče pike. Vaša puška, vaše nastavitve.
Vendar pa zračna puška ni samo orodje za lov ali streljanje. To je tudi kosa umetnost, in Browning X Blade II se zaveda tega. Njena ergonomska oblika ročaja omogoča udobno in naravno držanje, kar je ključno za natančnost in udobje med streljanjem.
In cena? Cena za Browning X Blade II je več kot konkurenčna – to je naložba v vašo strast do streljanja. Kakovost in učinkovitost, ki ju ponuja ta puška, so neprecenljivi.
Na koncu, Browning X Blade II ni samo puška. To je nepogrešljiv sopotnik na vaših pustolovščinah v naravi. Je zanesljiv partner na strelskem polju. Je orodje, ki vam bo pomagalo razvijati svoje veščine in uživati v svetu streljanja. Zato, če iščete vrhunsko zračno puško, ki bo združila moč, natančnost in zanesljivost v enem samem strelu, potem je Browning X Blade II brez dvoma prava izbira za vas. Prepričajte se sami in pustite, da vas navduši. Ta puška je več kot le orožje – je umetnost streljanja. Zračne puške se prodajajo samo polnoletnim osebam z veljavnim osebnim dokumentom. Ta zračna puška pa zaradi izredne moči zahteva še priglasitveni list. Več o priglasitvenem listu pa na tel. št. 068 630 950.