Hammerli Hunter Force 600 Combo je vzmetno gnana zračna puška, namenjena športnim aktivnostim. S svojo dolgo cevjo dosega izjemno začetno hitrost strela do 175 m/s, obdrži pa izhodno moč pod 7,5 J, kar zagotavlja učinkovitost in natančnost pri streljanju. Puška je zasnovana za streljanje diabolo strelov kalibra 4,5 mm, s čimer dosega visoko stopnjo natančnosti.

Hunter Force 600 Combo se ponaša z odličnim optičnim namerilnim sistemom, vključno z strelnim daljnogledom 4×32. To omogoča natančno in zanesljivo namerjanje tako za desničarje kot tudi levičarje, pri čemer lahko udobno uporabljajo obrazno blazinico tipa Monte Carlo za dodatno podporo. Za namestitev daljnogleda je na voljo 11 mm montažna letev.

Ergonomski ročaj in ščitnik za roko iz visokokakovostnega bukovega lesa zagotavljata udoben oprijem, oblikovanje kara pa izboljšuje stabilnost oprijema tudi v slabših vremenskih razmerah. Vzmetni mehanizem za napenjanje se enostavno upravlja z “prelomom cevi”, kar omogoča hitro ponovno napenjanje brez posebnega truda. Sprožilni mehanizem se med napenjanjem vzmeti samodejno zaklene za večjo varnost.

Hunter Force 600 Combo je vsestranska in zanesljiva zračna puška, primerna tako za začetnike kot tudi izkušene strelce, ki iščejo kombinacijo moči, natančnosti in udobnega rokovanja pri svojih strelskih aktivnostih.