Nordik Roe – Lovski klic za srnjake, ki naredi razliko! Ste strasten lovec srnjakov? Potrebujete učinkovito opremo, ki vam bo pomagala povečati vaše možnosti za uspešen ulov? Predstavljamo vam Nordik Roe lovski klic, izdelek, ki je posebej oblikovan za lov na srnjake. Nordik Roe je oblikovan tako, da omogoča izdelavo različnih zvokov, ki so potrebni pri lovu na srnjake. Preprosto premikajte gumijast trak med dvema zunanjima utoroma, da spremenite zvok. Lahko posnemate številne zvoke srnjakov, vključno s klicem jagnjet, klicem samice srnjaka, klicem samice srnjaka v času parjenja in klicem samice srnjaka v stiski. Nordik Roe vam omogoča proste roke za strel, kar povečuje vašo natančnost in učinkovitost med lovom. Klic Nordik Roe je zasnovan tako, da ga je mogoče slišati na večje razdalje, kar povečuje vaše možnosti za pritegnitev srnjakov.
Klic Jagnjet: Postavite gumijast trak v prvo pozicijo. Za posnemanje klica samice srnjaka pihajte kratko v klic z ustnicami okoli gumijastega traku. Če želite klic jagnjet, položite gumijast trak med zobe. Ta zvok lahko uporabite tudi za privabljanje starejših lisic, saj lahko lisica pomisli, da išče svojo mamo. Klic Samice Srnjaka v Času Parjenja: Ta je skoraj enak kot klic za stik, vendar morate opraviti klic nekoliko dlje. Klic Samice Srnjaka v Stiski: Postavite gumijast trak v drugo pozicijo. Ustnice ovijte okoli gumijastega traku, ugriznite v prvi utor in pihajte krajše, nato pa še v zadnjem delu zvoka. Če sprostite ugriz, se bo spremenila višina tona klica.
Nordik Roe lovski klic je nepogrešljiv pripomoček za vaš lov na srnjake. Izboljšajte svoje lovne izkušnje in povečajte svoje možnosti za uspeh s tem izjemnim orodjem.