Smart Pepper Spray – Najnaprednejši poprov sprej z vgrajeno tehnologijo za vašo varnost! Vaša varnost je neprecenljiva, zato smo za vas pripravili Smart Pepper Spray. Ta inovativen poprov sprej je opremljen s tehnologijo, ki bo zagotovila vašo zaščito v vsaki situaciji. Močna LED luč vam pomagajo osvetliti pot in se znajti v temi.
BREZPLAČNA SMS Sporočila o Lokaciji: V primeru uporabe spreja se samodejno pošljejo SMS sporočila o vaši lokaciji, kar omogoča, da vaši bližnji vedo, kje ste.
BREZPLAČNI Telefonski Klici: Poleg sporočil o lokaciji bo Smart Pepper Spray brezplačno poklical vaše stike v sili, tako da bodo takoj obveščeni o situaciji.
Varnostna Sirena: Sirena lahko prestraši napadalca in privabi pozornost drugih ljudi.
Smart Pepper Spray je opremljen s hitro odpiranjem z magnetnim obešalnikom za ključe, kar omogoča, da je vedno pri roki. Baterija zdrži kar 4 leta brez potrebe po polnjenju.
Hitra Nastavitev: Opremljen je s hitro nastavitvijo, ki traja le 1 minuto.
Uporaba: Prenesite aplikacijo Plegium iz App Store ali Google Play (brezplačno). Povežite se s svojo napravo Smart Pepper Spray v aplikaciji.
Dodajte do 5 stikov za nujne primere v aplikaciji. Če želite preizkusiti vse funkcije razen pršenja, pritisnite ročico TEST na strani izdelka za 10 sekund.
V primeru ogroženosti: Potisnite palec pod varnostni pokrov. Trdno pritisnite na sredino sprožilca – vse funkcije (poprovi sprej, besedilna sporočila o lokaciji, telefonski klici, sirena in LED luči) se aktivirajo hkrati. Napadalca poškropite od ušesa do ušesa čez oči, nato pa ciljajte na nos in usta.
Naj bo vaša varnost vedno na prvem mestu. Smart Pepper Spray vam ponuja neprecenljivo zaščito in samozavest, da se lahko zanesete na svojo varnost v vsaki situaciji. Vaša varnost je v vaših rokah! pri nakupu spreja je potreben obojestranski scan osebne izkaznice in izkazana polnoletnost.